عباسعلی قصاعی رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و آلمان درگفتگو با خبرنگار نیپنا ، درباره جذابیتهای سرمایهگذاری صنعت پتروشیمی برای شرکتهای اروپایی به ویژه شرکت های آلمانی اظهار کرد: اتاقهای مشترک و به ویژه اتاق ایران و آلمان نقش مهمی در پیوند سرمایهگذاران داشته است و سال گذشته 50 هیات از آلمان به ایران سفرکردند که درمیان آنها صاحبان صنایع ،اعضای اتاقهای بازرگانی آلمان و برخی مقامات دولتی حضور داشتند .
قصاعی عنوان کرد:در برخی ازهیاتهای تجاری حدود 30 نفر حضور داشتند و چشم انداز مثبتی از بهبود روابط تجاری ایران و آلمان داشتند و خوشبختانه این روابط اکنون در بالاترین سطح تداوم دارد.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و آلمان با اشاره به چشم انداز مثبت روابط تجاری ایران و آلمان گفت: کارمطالعات فنی و اقتصادی و همچنین انعقاد تفاهم نامه با برخی از شرکتهای آلمانی برای حضور در صنعت پتروشیمی ایران به اتمام رسیده است .
وی افزود: پس از برجام وزیران اروپایی از جمله وزیر خارجه آلمان و برخی از مقامات بلندپایه آلمانی نیز در کنار هیاتهای خارجی به ایران سفر کردهاند و در مجموع آلمانیهای بیشترین استقبال را در میان سرمایهگذاران اروپایی به خود اختصاص داده اند و این نشان از اهمیت ایران و بسترهای مناسب برای سرمایه گذاری و انتقال دانش فنی دارد.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و آلمان تصریح کرد:اگرچه با آمدن ترامپ نوعی تردید در میان برخی ازسرمایهگذاران خارجی شکل گرفته است و نگران جریمه درمبادلات بانکی و تجاری با ایران هستند اما در مجموع رفت و آمدهای تجاری مناسبی میان سرمایهگذاران ایرانی وآلمانی در جریان است و به نظر میرسد نتایج این تلاشها به زودی به ثمر بنشیند.
وی با اشاره به علاقهمندی شرکتهای اروپایی به سرمایهگذاری در پتروشیمی ونیزانرژهای تجدیدپذیر اظهار کرد: آلمانها بیشترین و برترین تکنولوژی های روز جهان را دراختیار داشته و بیشترین علاقهمندی را در پسابرجام به بازار ایران نشان دادهاند .
قصاعی ادامه داد: سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی ایران یکی از پروژههای بزرگ و مورد علاقه شرکت های آلمانی است که نیازمند کار مطالعاتی بوده و پس از رفت و آمدهای مکرر مطالعات این طرحهای سرمایهگذاری به اتمام رسیده و تفاهم نامههایی با شرکت های مختلف فعال در صنعت پتروشیمی ایران به امضا رسیده است.