موادلازم:
آب چهار لیوان
شیر پنج لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر سه لیوان
زعفران آب شده پنج قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
نشاسته را در چهار لیوان آب سرد حل کرده و خوب با پشت قاشق صاف می کنیم ، آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و خوب هم می زنیم ، سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و غلیظ شود .
شکر و گلاب و زعفران آب شده را اضافه کرده و مرتب مایع را روی حرارت بهم می زنیم تا ته نگیرد . هنگامی که خط قاشق روی مایه محو نگردد ، دسر شما غلیظ شده و آماده است .
از روی حرارت برداشته و مدت پنج الی ده دقیقه هم زده تا کمی خنک شود و بعد در قالب مورد نظر ریخته و به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال قرار داده و بعد در ظرف مناسبی برگردانده و نوش جان فرمائید .