مدیر سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی:

افزایش تولید «پروپیلن» واردات محصولات پتروشیمی را نصف می‌کند

افزایش تولید «پروپیلن» واردات محصولات پتروشیمی را نصف می‌کند
(دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۹) ۱۶:۵۰

مدیر سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی به صدور مجوز ساخت پنج طرح پتروشیمی در قشم اشاره کرد و گفت: افزایش تولید پروپیلن، واردات سالانه دو میلیارد دلاری محصولات پتروشیمی ایران را نصف می‌کند.

به گزارش نیپنا؛ شهرام رضایی امروز (دوشنبه، ۲۰ بهمن ماه) در مراسم آغاز به کار سومین همایش تخصصی معرفی فرصت‌‎های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد کیش در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه در حال حاضر به طور متوسط سالانه ۲ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی و پلیمری وارد ایران می‌شود، گفت: در صورت افزایش ظرفیت تولید پلی‌پروپیلن واردات محصولات پتروشیمی به کشور کاهش خواهد یافت.

مدیر سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به حرکت جهانی کشورهای نفت و گازخیز به سمت تکمیل زنجیره‌های ارزش از اتیلن، پروپیلن و پلی‌پروپیلن تصریح کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز در مسیر افزایش تولید پروپیلن گام‌های جدی برداشته است.

وی با اشاره به شکل‌گیری دو هاب پتروشیمی در عسلویه و ماهشهر، از قشم به عنوان یکی از مناطق نام برد که پتانسیل و ظرفیت بالایی برای تبدیل به کانون تولید محصولات پتروشیمی برخوردار است، یادآور شد: گردش آب در سواحل جزیره قشم به گونه‌ای است که نیاز به لایروبی اسکله‌ها و سواحل ندارد و در عمل هزینه پهلودهی کشتی‌های غول پیکر در اسکله‌های قشم را به حداقل کاهش می‌دهد.

رضایی با اشاره به صدور پنج مجوز برای ساخت توسعه صنایع پتروشیمی در جزیره قشم با محوریت تکمیل زنجیره ارزش متانول تاکید کرد: به طور قطع، قشم هاب آینده صنعت پتروشیمی کشور بوده به طوری‌که مطالعات جامع شکل‌گیری صنایع پتروشیمی در بزرگترین جزیره خلیج فارس تکمیل و برای اجرا ابلاغ شده است.

مدیر سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه شکل‌گیری هاب پتروشیمی در شمال جزیره قشم «سلخ» دارای پیوست زیست محیطی است، تبیین کرد: تاکنون پنج طرح با ظرفیت تولید ۶ میلیون و ۷۶۰ هزار تن تولید محصول با هدف تکمیل زنجیره ارزش متان و متانول در دستور کار قرار گرفته است.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

لوگو-پیام پترو

سایت اطلاع رسانی روابط عمومی

شرکت ملی صنایع پتروشیمی