به گزارش نیپنا علی زال خانی مدیرعامل فجر انرژی خلیج فارس اظهار کرد: اکسیژن مایع یکی از ماده هایی است که طی فرآیندی پیچیده تولید شده و در صنایع پتروشیمی، فولاد، داروسازی و بهداشت و درمان مورد استفاده قرار می گیرد. پس از همه گیری ویروس کرونا و نیاز بیماران کرونایی به اکسیژن، مصرف آن در حوزه بهداشت و درمان بیش از پیش افزایش یافت.
وی افزود: بنابراین با هدف توسعه همزمان بازار و محصول برای ارزش افزایی سهام فجر و کمک به توسعه صنعتی در کشور، توزیع مستقیم محصول اکسیژن مایع در بازار مصرف در شرکت فجر انرژی خلیج فارس در دستور کار قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس بیان کرد: مدیران فجر با توجه به شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا و نیاز پزشکی به اکسیژن مایع، تصمیم گرفتند خط بارگیری اکسیژن مایع را راه اندازی کنند.
وی ادامه داد: پس از ارزیابی ها و تحلیل های متعدد و جانمایی ایستگاه بارگیری اکسیژن مایع، این ایستگاه پس از 6 ماه کار مدیریتی و تیمی و ارزیابی مخاطرات و با رعایت الزمات ایمنی و فنی و همچنین پیشبینی طرح های جایگزین راه اندازی شد.
زال خانی تصریح کرد: همچنین با احداث ایستگاه بارگیری اکسیژن مایع در واحد تفکیک هوای ناحیه 1 در آینده نزدیک، ظرفیت بارگیری اکسیژن مایع از شرکت فجر به بیش از 43 تن در روز افزایش پیدا میکند.
وی عنوان کرد: واحدهای تفکیک هوای ناحیه 1 و 2 شرکت فجر انرژی خلیج فارس وظیفه تولید آرگون، نیتروژن و اکسیژن مایع و گاز را برعهده دارند؛ این شرکت سال گذشته با عرضه آرگون و نیتروژن مایع در بازار بورس و با توجه به عرضه و تقاضای این محصولات در این بازار توانسته بود سود چند برابری از فروش این محصولات کسب کند.
مدیرعامل فجر انرژی خلیج فارس در پایان خاطرنشان کرد: راه اندازی ایستگاه بارگیری اکسیژن مایع اولین قدم برای آغاز فروش این محصول پرفروش در بازار بورس است. با این فعالیت هوای تازه ای به کالبد محصولات فجر دمیده است.