به گزارش نیپنا و به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی بیستون؛پروژه تعویض ملکولارسیو برج های جذب A و301B در واحد 300 با ثبت رکورد افتخار آمیز 43 روز ( از 20 تیر ماه تا اول شهریور) با موفقیت به پایان رسید و این در حالی است که زمان اجرای پروژ های مشابه در شرکت های پتروشیمی 3 ماه است.
بر اساس این گزارش: زمان پیش بینی شده توسط شرکت فرانسوی AXENS (به عنوان ناظر فرآیندی عملیات) 75 روز و مصوبه امور کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی 70 روز برآورد شده بود.
مجتمع پتروشیمی بیستون در بهمن ماه 1383 به بهره برداری رسید و هم اکنون بخش چشمگیری از نیاز مصارف کارخانه های تولید کننده مواد شوینده و روغن های صنعتی را تأمین می کند که تمام فعالیت های تولیدی بر اساس گواهینامه های استاندارد (ISO14001:2004) ،(OHSAS18001:1999) و (ISOTS29000:2003) انجام می گیرد.
از تولیدات مجتمع پتروشیمی بیستون الکیل بنزن خطی (LAB) است که با ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن در سال، نقش مهمی در شکلگیری صنایع پاییندستی پتروشیمی در منطقه دارد که به عنوان ماده اولیه شویندهها در تولید پاک کننده های خانگی و صنعتی به کار میرود.
همچنین الکیلات سنگین (HAB) از دیگر تولیدات این مجتمع است که با هدف کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی و اقتصاد تک محصولی، ایجاد ارزش افزوده بالا از مواد خام، تأمین نیاز داخلی و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی، ایجاد درآمد ارزی و اشتغال زایی، سالانه به میزان هفت هزار تن تولید میشود.
خوراک این واحد، سالانه ۳۸۶ هزار تن نفت سفید و ۱۹ هزار تن بنزن است که نفت سفید از پالایشگاه کرمانشاه و بنزن از مجتمع پتروشیمی بندر امام و مجتمع پتروشیمی اصفهان تأمین می شود.