ستوده فر در گفتگو با خبرنگار شانا تصریح کرد: طی روزهای اخیر با مذاکره های انجام شده با مسئولان پتروشیمی بندرامام نخستین محموله خوارک از این مجتمع به میزان ١٥ هزار تن پلت فورمیت دریافت شده است.
وی با تاکید بر این که پتروشیمی اصفهان به دنبال تنوع در تامین کنندگان خوارک در این مجتمع است، گفت: هم اکنون مذاکرات با پتروشیمی بندرامام برای دریافت طولانی مدت پلت فورمیت آغاز شده است، البته در صورت راه اندازی واحد پروزایلین در پتروشیمی بندر امام میزان تامین خوراک از این مجتمع کاهش می یابد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی اصفهان افزود: هم اکنون ٣٧ درصد از خوراک دریافتی در این مجتمع تبدیل به محصولات آروماتیکی مانند بنزن، تولوئن، ارتوزایلین، پارازایلین و مخلوط زایلین می شود و بقیه آن نیز برای استفاده در واحدهای بنزین سازی به پالایشگاه اصفهان باز می گردد.
وی با یادآوری اختلاف پتروشیمی و پالایشگاه اصفهان در زمینه میزان و قیمت خوراک گفت: هم اکنون حکمیت جامع و واحدی برای حل و فصل اختلافها میان واحدهای تولیدی خصوصی در صنعت نفت وجود ندارد.
به گزارش شانا، پتروشیمی اصفهان ١٦ هزار سهامدار دارد و گروه صنعتی ماهان با ٥٤ درصد، بزرگترین سهامدار این مجتمع پتروشیمی است، این مجتمع مانند بسیاری از شرکتهای پتروشیمی واگذار شده با چالشهایی مواجه است و اگر روند خصوصی سازی با دقت بیشتری انجام می شد، این شرکت می توانست افزون بر تامین نیاز داخل در زمینه صادرات و ورود ارز به کشور نقش آفرین باشد.
شرکت سهامی پتروشیمی اصفهان، نخستین تولید کننده محصولات آروماتیک در ایران، یکی از طرحهای ملی و مهم دهه نخست انقلاب است که در سال ۱۳۷۱ با هدف تولید بیش از ٣٠٠ هزار تن مواد آروماتیک در سال شامل، بنزن، تولوئن، ارتوزایلین، پارازایلین و مخلوط زایلین به جمع واحدهای تولیدی کشور پیوست.