علی محمد بساق زاده در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: در صورت راه اندازی و آغاز تولید در پتروشیمی تخت جمشید امکان تولید سالانه 30 هزار تن SBR و 18 هزار تن PBR به عنوان دو محصول با ارزش افزوده اقتصادی فراهم میشود.
وی هدف از ساخت و راهاندازی پتروشیمی تخت جمشید را توقف خام فروشی محصولات پتروشیمی عنوان کرد و افزود: با بهره برداری از این واحد، خوراک مورد نیاز صنایع لاستیک سازی به طور کامل مرتفع میشود.
بهره برداری از واحد پلیمر پتروشیمی لرستان در نیمه دوم امسال
مدیرکنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: واحد پلی مر پتروشیمی لرستان با ظرفیت تولید سالانه 300 هزار تن در نیمه دوم امسال به بهره برداری خواهد رسید.
بساق زاده همچنین در مورد آخرین وضعیت پتروشیمی مهاباد اظهار داشت: این پتروشیمی با توجه به پیشرفت فیزیکی خوب و پیش راه اندازی واحدهای یوتیلیتی اواخر امسال وارد سرویس خواهد شد، از سوی دیگر با افزایش میزان خوراک فاز دوم پتروشیمی کاویان نیز به تولید خواهد رسید.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ساخت مجتمع پتروشیمی لرستان با ۱۳۰ هکتار مساحت از سال ۱۳۸۸ آغاز شده و پیش بینی می شود تا پایان سال ۱۳۹۳ به بهره برداری کامل برسد.
محصولات پتروشیمی خرم آباد پلی اتیلن سبک خطی و سنگین که به میزان ۳۰۰ هزار تن در سال با خوراک بوتن- ۱ و اتیلن است . واحد بوتن -۱ به میزان تولید ۳۰ هزار تن در سال با خوراک اتیلن می باشد.
کاربردهای محصولات این طرح از جمله تولید انواع فیلم، جعبه های پلاستیکی نگهداری و حمل میوه، انواع بشکه، لوله های فشار قوی، کیسه و پاکت پلاستیکی، روکش کابل است.
برای ساخت این مجتمع ۲۵۸ میلیون یورو هزینه ارزی و ۲ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال هزینه ریالی بودجه مصوب تعیین شده که تاکنون برای ساخت آن ۲۳۸ میلیون یورو و ۱۸۰۰ میلیارد ریال، هزینه شده است.
این مجتمع پس از افتتاح برای ۵۸۰ نفر اشتغال مستقیم و در صنایع پایین دستی خود نیز برای ۵ هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد .