به گزارش نیپنا، در این سمینار، پروفسور طلایی از دیدگاه علمی، فن آوری و همچنین پزشکی بر روی ساخت اندام های مصنوعی نظیر چشم، قلب، دندان، بینی، پوست، دست و پا و ... بر پایه پلیمر ها مطالب بسیار ارزنده و نوینی را ارائه خواهد داد.
به گفته او در دنیای صنعتی نقش پلیمرها تنها در تولید محصولات پلاستیکی محدود نمی شود، بلکه می توان در آینده اندام های آسیب دیده بشر در اتفاق های ناگوار چون جنگ و حوادث طبیعی و غیره را از پلیمر ها ساخت.
پروفسور طلایی در حال حاضر رئیس یک مرکز پژوهشهای پلیمری در اوزاکای ژاپن است که به مهمترین دانشگاه ها و مراکز صنعتی ژاپن خدمات مشاوره ای ارائه می کند . وی فارغ التحصیل مهندسی پتروشیمی از دانشگاه امیرکبیر است و جهت تکمیل تحصیلات خود پس از چند پیشنهاد بورس تحصیلی از دانشگاههای معتبر، به کشور استرالیا عزیمت نمود و مقاطع فوق لیسانس و دکتری خود را در دانشگاه Wollongong این کشور گذراند.
طلایی، پس از طی مدارج علمی، به افتخار رتبه پروفسوری از دانشگاه اوزاکای ژاپن نائل شد و نزدیک به یک دهه در دانشگاهها و صنایع این کشور مشغول به تدریس و ارائه مشاوره گردید.
وی بیش از یکصد مقاله علمی و ثبت Patent صنعتی در کارنامه خود دارد و در بسیاری از همایش ها و سمینارهای بین المللی حضور دارد.
لازم به ذکر است، این سمینار به همت روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی و با همکاری دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه امیرکبیر برگزار خواهد شد، علاقمندان جهت اعلام آمادگی برای حضور در این سمینار می توانند تقاضای خود را به آدرس الکترونیکی info@iranplast.ir ارسال نمایند .