به گزارش روابط عمومی شرکت کالای پتروشیمی، در این گردهمایی مشورتی علاوه بر مسئولین بازرگانی و کمیسیون معاملات کلیه مجتمعهای پتروشیمی ماهشهر، مدیرانی از شرکتهای پالایش نفت و پتروشیمی آبادان و نیز داشتند. در ابتدای برنامه بهرام پورحسن، مدیر عامل شرکت کالای پتروشیمی، به نتابج برگزاری چهار دوره قبلی اشاره کرد و گفت: شرکتهایی منطقه پتروشیمی ماهشهر ظرفیتهای بالقوه و گاه منحصر به فردی دارند که با تمرکز و هماهنگی بیشتر امکان بهره مندی از ظرفیتهای مشترک را افزایش می دهند.
وی در ادامه این نشست که به بررسی مسائل مرتبت با کمیسیون معاملات و فرآیند ثبت و خرید کالا اختصاص داشت به نقش و جایگاه مدیران بازرگانی در شرکتهای پتروشیمی اشاره کرد و افزود: فرآیند، خرید، تدارکات، انبارداری، بازاریابی و فروش در مجتمعهای پتروشیمی حائز اهمیت و بهره وری مجموعه ها را مطابق میل سهامداران افزایش می دهد. هم افزایی، مدیریت دانش و انتقال تجربیات مهمترین دستاورد نشست مشترک مدیران بازرگانی برای حل مشکلات و رفع تنگناهای پیش آمده است.
مدیر مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان، نیز در ادامه برنامه به برخی مشکلات و خسارتهای ناشی از تاخیر در عقد قراردادها و تامین قطعات اشاره کرد و افزود: در سالهای گذشته و پس از تحریمها این مجتمع موفق شده بیش از 60 درصد قطعات مورد نیازش را از طریق منابع ساخت داخلی تامین کند. به گفته نیک خصال تامین منابع ویژه مهمترین چالش این مجتمع است که باید بخش بازرگانی اهتمام بیشتری برای حل مسئله داشته باشند. تمرکز در خرید و هماهنگی مجتمعها از دیگر موارد مورد اشاره وی بود.
بررسی دستور العمل جدید برگزاری کمیسیون معاملات که توسط شرکت هلدینگ خلیج فارس تهیه و ابلاغ شده است مهمترین قسمت این برنامه 4 ساعته را تشکیل می داد.
گفتنی است مجموعه نشستهای مذکور، علاوه بر شرکت کالای پتروشیمی که به عنوان مهمترین تامین کننده تجهیزات، قطعات و ارائه کننده خدمات انبارداری در صنایع نفت شناخته می شود، طی پنج نوبت در شرکتهای پتروشیمی مارون، رازی و بندر امام و شهید تندگویان برگزار شده است.